Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  tereprendezés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 26

Oldalak: 0 1 2

Cégbemutató:

Brikett forgalmazás Cegléd

Telephelyünk Cegléden, ipari övezetben, a volt Dózsa György laktanya területén, (Cegléd, Törteli út 12.) található.

A telep területe 8200 m2, a gyártócsarnokot, műhelyeket, raktárakat és irodát magába foglaló épület mérete 960 m2.

Tevékenységeink:
-Brikettgyártás
-Rönkfűrészelés, fatermék előállítás
-Aprítékolás, biomassza előállítása
-Rakodás, tereprendezés minirakodóval

Vállaljuk:
-Kertek, udvarok, telephelyek tisztítását, bozótirtását, karbantartását, gépi kaszálással, szárzúzással.
-Szűk helyen való gépi rakodást, raklapos áruk mozgatását, rönkrakodás stb…
-Aprítékolás késes és kalapácsos aprítékolóval 15 cm vastagságig

Telepünkön vállalunk rönkfűrészelést, fatermék értékesítést. Kínálatunkban többnyire kemény lombosfa feldolgozása (Tölgy, akác, bükk) szerepel. A jelenlegi választékról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tevékenységek:

brikett forgalmazás Cegléd, brikettgyártás, rönkfűrészelés, tölgy, akác, bükk, tereprendezés, bozótírtás, aprítékolás, fatermék előállítás, biomassza előállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

2700 Cegléd, Arany utca 11.
Mobil: 06 (30) 626-0765, 06 (30) 546-7490
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Daruzás, Gépi földmunka, Szállítmányozás

Mi egy viszonylag kis létszámú cég vagyunk, viszont csapatunk annál hatékonyabb a korszerű gépparkunknak köszönhetően. A csapat koordinálása mellett, figyelek arra is, hogy az elvégzett munka a lehető legmagasabb minőségű legyen, így a tervezés mellett a munkafolyamat egésze alatt jelen vagyok a helyszínen.

Több, mint 10 éve az olajiparban tevékenykedünk. Célom az, hogy Budapesten és annak vonzáskörzetében is megismerjék a munkánk magas minőségét és szolgáltatásainkkal szeretnénk segíteni a földmunkára szoruló vállalatokat. A megbízásokat nem órabérben számoljuk, hanem projekt alapon, hiszen sok éves tapasztalatunknak köszönhetően előre fel tudjuk mérni a munka hosszát és komplexitását.

Daruzás, Gépi földmunka, Szállítmányozás

Daruzás, Gépi földmunka, Szállítmányozás

 

Tevékenységek:

tereprendezés, ágyazatkészítés, földhordás, dózerezés, épületbontás, Betontörés, nyomvonal ásás, medence ásás, kerti tó ásás, vízgyűjtő ásás, daruzás

Telephelyek, elérhetőségek:

5510 Dévaványa, 0770/9.
Mobil: 06 (30) 527-7443
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

 

EZERMESTER SZOLGÁLTATÁSOK

Ingataln felújítás szolgáltatások

A tervezés mindig Önnel szoros együttműködésben történik.
Lakásfelújítás Budapest területén és vonzáskörzetében.
Az ingatlanfelújítási munkálatokat Budapest területén teljeskörűen végzem, így biztos lehet benne, hogy az elkészült munka valóban úgy fog kinézni és olyan minőségű lesz, mint ahogyan azt elképzelte. Erre garanciát is vállalok.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

Fémmegmunkálási szolgáltatások

A ház körüli feladatok közül, talán a fémmel kapcsolatos feladatok a legnehezebben kivitelezhető műveletek egy átlagember számára. A villanykörte cseréje nem a megugorhatatlan kategória senki számára,  de egy megrongálódott fém kerítés javítása már okozhat némi fejtörést. Ehhez nem elég a kézügyesség, komoly felszerelés és szakértelem szükséges a szakszerű és biztonságos kivitelezéshez.

Szolgáltatásaim többek között: Fémszerkezetek készítése, mint például: Kapuk/Kerítések/Korlátok/előtetők/biztonsági ajtók és ablakrácsok. Zárak/biztonsági zárak javítása/cseréje/beszerelése, de igyekszem bármit megvalósítani, amit ügyfelem szeretne, és a tervezésben is tudok segíteni.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

Kertészeti szolgáltatások

Ha Ön is imádja a természetet és szeretné ezt otthonában is élvezni, élhetőbbé varázsolni szabadtéri munkakörnyezetét, kertjét és belső tereit keressen bizalommal és kérje díjmentes tanácsaimat.

Professzionális eszközeimmel az előre egyeztetett feltételeknek megfelelően járok el, legyen szó tereprendezésről, rendszeres parkfenntartási feladatokról, kertépítésről, kaszálásról, gyepesítésről, növények rendszeres ápolásáról. Megbízásaim során mindig ügyelek rá, hogy a kialakított zöld környezet illeszkedjen az ingatlan stílusához.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

 

Tevékenységek:

ingatlan felújítás, terasz tisztítás, felfagyott járólap pótlás, kerti bútorok tisztítása, garázs rendbetétele, csempék pótlása, vésések, gépek vízkőtelenítése, szerelvények felfúrása, elhasználódott szilikonok cseréje, lehulló vakolat javítása, kapuk felújítása, kerítések felújítása, fémmegmunkálás, ingatlanok felújítása, előtetők javítása, előtetők készítése, fémmel kapcsolatos javítások, fűnyírás, bozótírás, ágak levágása, tereprendezés, takarítás, Heves megye, Pest megye, Sülysáp, Monor, Mende, Zsámbok, TÚRA

Telephelyek, elérhetőségek:

1139 Budapest,
Mobil: 06 (70) 326-3481
Email: 
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

2083 Solymár, Külső Bécsi út 14.
Mobil: 06 (30) 681-3054

Cégbemutató:

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

-Földmunka forgókotróval
-Árokásás, vízelvezetők rendezése, rézsű alakítás
-Csatornaásás, közművek kialakítása
-Tereprendezés, színtezés, egyenlítés
-Kert kialakítás, fák ültetése, kerti útvonal kialakítása
-Építőanyag szállítás, raklapos áru szállítás

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

Földmunka, Raklapos áruszállítás Pápa

Tevékenységek:

földmunka forgókotróval, árokásás, vízelvezetők rendezése, rézsű alakítás, csatornaásás, közművek kialakítása, tereprendezés, szintezés, egyenlítés, kert kialakítás, fák ültetése, kerti útvonal kialakítása, Építőanyag szállítás, raklapos áru szállítás, GÉPI FÖLDMUNKA

Telephelyek, elérhetőségek:

8500 Pápa, Gazdaság u. 7.
Mobil: 06 (30) 351-5898
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Gép földmunka Pest megye

BO-ÉR Trade Kft családi vállalkozásként alakult 2014-ben-,Fő profilunk építőanyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazása, valamint családi házak, lakások, irodaházak, társasházak teljes körű generálkivitelezése, és felújítása.
Vállalkozásunk másik fő profilja a gépi földmunka tereprendezés.

Tereprendezés fogalma: kívánt állapotba hozása, egy meglévő földterületnek, teleknek, ingatlannak, attól függően, hogy mi a célunk. Szeretnénk egy kis kerti tavat kialakítani a kert végében? Egy addig kihasználatlan területen akarunk nekikezdeni építkezni, vagy épp ellenkezőleg, egy régi épület helyén szeretnénk egy új házat emelni?

A munka gépeink hatékonysága nemcsak az építkezéseken hasznosítható, de a ház körüli kisebb-nagyobb átalakításoknál is nagyon jól jön az erejük és gyorsaságuk, legyen az kertrendezés, épületbontás, pince kiszedés, vagy éppen medence telepítése, egy rakodógép vagy egy markológép ereje és gyorsasága felbecsülhetetlen, gyorsabb, egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé és mindenekelőtt költséghatékonyabb is, mint a kézi földmunkával végeznénk.

A gépi földmunkák terén munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, ráadásul a legmodernebb gépekkel dolgozunk
Fő elveink: Megbízhatóság, Átláthatóság, Szakértelem, Biztonság.

Miért Minket válasszon?
-Rugalmas az ár képzésünk
-Képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk
-Vállalkozásunk köztartozásmentes

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Tevékenységek:

gépi földmunka, árokásás, KERTRENDEZÉS, alapásás, vízbekötés, medence kiásás, emésztőgödör kiásás, akna kiásás, konténer pakolás, GÉPI FÖLDMUNKA, KÉZI FÖLDMUNKA, gépi földmunka Pest megye, gépi földmunka Budapest, bontás, tereprendezés, építőanyagok kereskedelme, teljes körű generálkivitelezés, pince kiszedés, medence telepítés

Telephelyek, elérhetőségek:

1211 Budapest, Szikratávíró u. 5.
Mobil: 06 (20) 469-5969
Email: 
Weblap: 
Facebook

Telephelyek, elérhetőségek:

9700 Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 58/2.
Mobil: 06 (30) 400-4972

Cégbemutató:

Gépi földmunka - KANCSÁR-KER Kft.

Kancsár Zoltán vagyok a Kancsár Ker Kft gépi munka üzletágának tulajdonosa, vezetője. Szeretném bemutatni cégünk működését, fő profiljait.

A Kancsár KER Kft. immár 2005 óta teljesít szolgálatot a gépi földmunka és az egyéb építőipari gép munkák kivitelezésében. Tevékenységünket általában Pest megyében, Dabas és 100 kilométeres vonzáskörzetében végezzük, de a tőlünk távolabbi munkavégzés sem kizárt. Gépeink folyamatosan szervizeltek, jól karbantartottak, amellyel minden váratlan eseményt megoldunk, a legkisebb lakossági munkáktól a legnagyobb ipari tevékenységekig.

Gépparkunk főleg Caterpillar munkagépekből és MAN teherautókból tevődik össze, melyek átlag életkora fiatal, ezáltal hatásfokuk nagyon magas. Ha bármiféle kisebb meghibásodás lépne fel, jól felkészült szerelő csapatunk igyekszik mihamarabb elhárítani a zökkenőmentes munkavégzés folytatásához.

A megrendelői igényeket a 3,5 tonnás munkagéptől kezdve a 15 tonnás forgókotrón át a 3 m3 -es kanállal rendelkező homlokrakodóval tudjuk kielégíteni. Továbbá cégünk rendelkezik kombi rakodókkal és teleszkópos homlokrakodóval.

Nagy tömegű földmozgatás esetén vagy egy nagyobb épületbontásból kikerülő sitt /törmelék elszállításához négy tengelyes vagy nyerges billencs autók is rendelkezésünkre állnak.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, keressenek bizalommal a következő elérhetőségeken:

+36 30 501 8604 vagy [email protected]

Eddigi munkáinkat, gépparkunkat megtekintheti weboldalunkon: https://gepesfoldmunkak.hu/

Kiemelt partnereink között tudható: Samsung SDI Göd, Richlik Trans Kft., 12Raster Kft., Dabas Beton Kft., Madison Park Kft., Steel Trans Kft., Gepida Kerékpárgyártó Kft., és még sokan mások

Gépi földmunka - KANCSÁR-KER Kft.

Gépi földmunka - KANCSÁR-KER Kft.

Gépi földmunka - KANCSÁR-KER Kft.

Gépi földmunka - KANCSÁR-KER Kft.

 

Tevékenységek:

gépi földmunka, tereprendezés, árokásás, közműásás, alapásás, sávalap, Pincetömb kiemelés, medence kiemelés, épületbontás, sittszállítás, fakivágás, magas építészeti munkák, szóródó anyagok fuvarozása

Telephelyek, elérhetőségek:

2370 Dabas, Templom u 2/a.
Mobil: 06 (30) 501-8604
Email: 
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

2200 Monor, Ipar utca 3.
Mobil: 06 (20) 252-3826

Cégbemutató:

Gépi földmunka Szentendre

FÓRIZS FUVAR FUVAROZÁSI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI KFT.

A Fórizs Fuvar Fuvarozási és Szállítmányozási Kft. 30 éves belföldi munkatapasztalattal rendelkező magánszemély által alakított, pomázi székhelyű családi vállalkozás, mely fuvarozási tevékenységét Budapest, és Pest megye területén az alábbi munkák tekintetében látja el:
-töltőanyag és ömlesztett áruszállítás,
-termőföld szállítás,
-törmelék elszállítása,
-sitt szállítás

Fokozatosan fejlődő gépparkkal tevékenységi körünk az alábbi gépi földmunkák végzésével is  kibővült:
-tereprendezés,
-árokásás,
-alapásás,
-közmű árkok ásása,
-pincetömb kiemelés
-medenceásás

Lakossági megrendeléseket is igény szerint ellátunk.

Gépi földmunka Szentendre

Gépi földmunka Szentendre

Gépi földmunka Szentendre

Gépi földmunka Szentendre

Tevékenységek:

gépi földmunka Szentendre, bontás, építési törmelék szállítás, nem veszélyes hulladék kezelés, nem veszélyes hulladék szállítás, útépítés, közmű építés, közmű javítás, közmű javítás utáni helyreállítás, tereprendezés, területrendezés, terület előkészítés, csatornázási munkák, árokásás, alapásás, építési terület alapozásának előkészítése, termőföld szállítás, töltőföld szállítás, medencealap kiemelés, Pincetömb kiemelés, ömlesztett áru szállítás, sóder szállítás, homok szállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

2013 Pomáz, Tölgyes Kálmán utca 12.
Mobil: 06 (30) 9317-483
Email: 
Weblap: 
Oldalak: 0 1 2

Kapcsolat