Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  bográcsozás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

A hét éves fejlesztés és csinosítás időszakában barátok, rokonok és ismerősök szórakoztak a tanyán,élvezve a házigazda vendégszeretetét és a jó falatokat egy-két pohár tramini kíséretében.
A történet folytatódik: a Kalmár tanya eredeti épülete az 1800-as években épült és 1998-ig a katolikus egyház tulajdona volt. Ekkor vásárolta meg Kalmár Imre vállalkozó.
Az épület eredetileg vince llér ház volt és 25 katasztrális hold szőlő tartozott hozzá. Itt készült a jó minőségű misebor a csend és a nyugalom birodalmában.
A madárhang, a jó levegő és a hangulat a régi, de az épület és környéke - hét éves fejlesztés következtében - a mai kor követelményeinek teljesen megfelel.
A pihenő- és vendégház tavsztól őszig hétvégenként fogadja az erre járó túrázókat és előzetes egyeztetés alapján minden szervezett csoportot, akik egy kellemes napot vagy órát az önfeledt szórakozásnak áldoznak és megkóstolják a házias ételeket.
A Kalmár tanya megnyitotta kapuit minden pihenni és szórakozni vágyó honfitársunk, valamint más nyelvet beszélő, a jó bort szerető minden vendégünk  előtt.
A kemencés (kenyér, lángos) és bogrács ételek finom illata és íze mellett a jó hangulatot fokozza a szép környezet és a tanyához tartozó őshonos állatokat befogadó farm, élén a Mirázs nevű 8 éves kanca lóval és az elmaradhatatlan, mindíg vidám Bodri kutyával.

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Tevékenységek:

szállás Pákozd, szállás Velencei-tó, vendégház Pákozd, vendégház Velencei-tó, rendezvényház Pákozd, rendezvényház Velencei-tó, baráti összejövetelek szervezése, születésnapok szervezése, családi ünnepek szervezése, lovaskocsizás, lovaglás, gyalogtúra, bográcsozás, kemencében sült ételek, minőségi borok

Telephelyek, elérhetőségek:

8095 Pákozd, Bella-tó
Mobil: 06 (20) 924-5776
Email: 
Email

Kapcsolat