Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  akna kiásás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Gép földmunka Pest megye

BO-ÉR Trade Kft családi vállalkozásként alakult 2014-ben-,Fő profilunk építőanyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazása, valamint családi házak, lakások, irodaházak, társasházak teljes körű generálkivitelezése, és felújítása.
Vállalkozásunk másik fő profilja a gépi földmunka tereprendezés.

Tereprendezés fogalma: kívánt állapotba hozása, egy meglévő földterületnek, teleknek, ingatlannak, attól függően, hogy mi a célunk. Szeretnénk egy kis kerti tavat kialakítani a kert végében? Egy addig kihasználatlan területen akarunk nekikezdeni építkezni, vagy épp ellenkezőleg, egy régi épület helyén szeretnénk egy új házat emelni?

A munka gépeink hatékonysága nemcsak az építkezéseken hasznosítható, de a ház körüli kisebb-nagyobb átalakításoknál is nagyon jól jön az erejük és gyorsaságuk, legyen az kertrendezés, épületbontás, pince kiszedés, vagy éppen medence telepítése, egy rakodógép vagy egy markológép ereje és gyorsasága felbecsülhetetlen, gyorsabb, egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé és mindenekelőtt költséghatékonyabb is, mint a kézi földmunkával végeznénk.

A gépi földmunkák terén munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, ráadásul a legmodernebb gépekkel dolgozunk
Fő elveink: Megbízhatóság, Átláthatóság, Szakértelem, Biztonság.

Miért Minket válasszon?
-Rugalmas az ár képzésünk
-Képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk
-Vállalkozásunk köztartozásmentes

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Gép földmunka Pest megye

Tevékenységek:

gépi földmunka, árokásás, KERTRENDEZÉS, alapásás, vízbekötés, medence kiásás, emésztőgödör kiásás, akna kiásás, konténer pakolás, GÉPI FÖLDMUNKA, KÉZI FÖLDMUNKA, gépi földmunka Pest megye, gépi földmunka Budapest, bontás, tereprendezés, építőanyagok kereskedelme, teljes körű generálkivitelezés, pince kiszedés, medence telepítés

Telephelyek, elérhetőségek:

1211 Budapest, Szikratávíró u. 5.
Mobil: 06 (20) 469-5969
Email: 
Email
Weblap: 
Facebook

Kapcsolat