Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  ablakfólia tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Autófóliázás, Épületfóliázás Szigetszentmiklós

Autófóliázás
A LLumar South East Europe okleveles autófólia telepítői vagyunk. Elhatároztuk még a kezdetnél, hogy csak csúcsminőségű fóliákkal dolgozunk. Azóta eltelt majdnem 20 év. Az évek során bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk. Az ügyfeleink bizalmát csak kiérdemelni lehet. Fontosnak tarjuk, hogy a legnagyobb hozzáértéssel és naprakész tudással fogadjuk ügyfeleinket. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, nyomon követjük a EWFA munkáját és hazai jogszabályokat.
Ablakfóliázás
Hatalmas üvegfelületek, üvegajtók, panorámaablakok, természetes fény, tökéletes kilátás. Ezek mind a modern építészet alappillérei. Persze, mint mindennek ezeknek is vannak pozitív és negatív hozadékai. A nagy üvegfelületek nyáron könnyen felmelegítik a helységet, télen a hőveszteség első számú forrásai. Nem tud hatékony lenni az energia felhasználás, balesetveszélyesek, vakító lehet a napfény illetve nem utolsó sorban a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak fakulnak, bőrünk fokozottan kivan téve a káros UV sugárzásnak.  Az ablakfóliázás a legköltséghatékonyabb módja a már beépített üvegszerkezetek helyszínen történő átalakítására. A LLumar ablakfóliák felhasználásával a normál flott üvegek is átalakíthatóak korszerű hővédő, UV szűrő, biztonsági vagy akár szigetelő üvegekké is. A LLumar ablakfóliák megoldást kínálnak minden negatív hozadékra. Így Ön maradéktalanul élvezheti a pozitívumokat.
Biztonsági fóliázás
A LLumar biztosági fóliák hatékony védelmet nyújtanak otthonában és gépjárművében egyaránt a belesetek okozta szilánk sérülésektől és betörők lelassításában. A Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlásával és a megfelelőséget igazoló műbizonylattal.
Karosszéria fóliázás
Legyen szó kavics felverődés védelemről vagy teljesen új design-ról, állunk rendelkezésére. A belga Grafityp- GrafiWrap és az olasz APA csúcsminőségű wrapping fóliákkal minden elképzelését valóra tudjuk váltani.
Dekorációs fóliázás
Stílusos és egyedi megjelenés üvegfelületein. Matt homokfúvott hatás, csíkos, pöttyös fóliák. Alakítsa kreatívan személyes terét Önnek megfelelőre.
Autófóliázás, Épületfóliázás Szigetszentmiklós

Tevékenységek:

ablakfólia, ablakfóliázás, Antigraffiti fólia, Autófóliázás, Avantgarde autófólia, biztonsági fólia, biztonsági fóliázás, Comfort autófólia, Dekor üvegfólia, dekorációs fólia, dekorációs fóliázás, Esprit autófólia, fóliázás Érd, fóliázás Szigetszentmiklós, Hővédő fólia, karosszéria fólia, Karosszéria fóliázás, LLUMAR fólia, Specials autófólia, Szigetelő ablakfólia, UV védelem és hővédelem autófóliával, UV védő ablakfólia, autófólia, autófóliázás Szigetszentmiklós, fóliázás Budapest és környéke

Telephelyek, elérhetőségek:

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 20.
Mobil: 06 (30) 931-9183
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat