Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  állvány bérlés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Állvány bérlés, Állvány kölcsönzés Budapest, Pest megye

Állvány bérlés:
Épületek belső-külső felállványozásához szükséges szerkezeti elemek bérbeadását, össze- és szétszerelését valamint az elemek  munkaterületre történő kiszállítását.
Minket keres ha: Homlokzati, építőipari állványozás vagy állványkölcsönzésre van szüksége.
Állványozás? Hívjon minket! +36 30 983 8248
Kérjen ajánlatot: http://www.jozsiallvany.hu/ajanlatkeres/

A mai modern építőiparban már nem csak a nagy építési projektek követelik meg állványzatok használatát, így realizálva a időt és ami még fontosabb az költségeket.
Napjainkban már egy-egy családi ház építése vagy felújítás során is elengedhetetlen a biztos, könnyen és gyorsan szerelhető állványzat, amellyel Ön is a nagy építési projektekhez hasonlóan pénzt és időt spórolhat.
Például a külső szigetelés vagy az épület színezési munkálatai során időt spórol, ha nem választja a házilag eszkábált és folyamatos munkával járó állások építgetését, amihez természetesen több munkaerőre van szüksége, nem beszélve az újbóli felépítés és bontással járó anyag elhasználódásról. Egy szónak is száz a vége a állványainkkal pénzt időt és fáradtságot spórolhat!

OLCSÓBB kivitelezés állványainkkal!

DELTA 70 állványrendszert használunk mely egy szakemberek által is elismert gyorsan építhető, bontható kényelmes és biztonságos munkaterületet nyújtó megbízható állványszerkezet. Moduláris elemei segítségével, szinte bármilyen homlokzati kialakítás biztonságos elérése, könnyen kiépíthető.

Állvány bérlés, Állvány kölcsönzés Budapest, Pest megye

Állvány bérlés, Állvány kölcsönzés Budapest, Pest megye

Tevékenységek:

állvány bérlés Budapest, állvány bérlés Pest megye, állvány bérlés, állvány kölcsönzés Budapest, állvány kölcsönzés Pest megye, állvány kölcsönzés, DELTA 70 állványrendszer, állványrendszer összeszerelése, állványrendszer szétszerelése

Telephelyek, elérhetőségek:

2315 Szigethalom,
Mobil: 06 (30) 983-8248
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat