Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  RÖFI-POFI HÚS Kft. Üllő cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

RÖFI-POFI HÚS Kft. Üllő

Minden elő van készítve!

Háziasszonyok álma ez a mondat egy vasárnapi ebéd vagy egy családi, baráti összejövetel munkálatai előtt. A Röfi Pofi Húsboltban ez valósággá válhat. Hogyan szeretné? Kockázva, csíkozva, szeletelve, csontozva, fűszerezve? Az ön igényeire szabva készítik elő a kiválasztott húsokat. Ki sem kell mozdulnia otthonról, mert a megbeszélt időpontban Maglód 10 kilométeres körzetében házhoz is szállítják. Ha mégis maga készítené el, akkor is megtalál itt mindent amire szüksége lehet. Sertést, csirkét, kacsát. Amennyiben birkahúsra fáj a foga, megrendelik önnek. A termékek mindig frissen, megfizethető áron prémium minőségben kerülnek az üzletbe és a vásárlók otthonába.

Megéhezett?

Lacipecsenye, sült húsok, sült kolbász. Szinte már érzi az ember ezeknek a frissen sült finomságoknak az illatát. Előfordul, hogy a hétvégi teendők miatt nincs idő a sütés főzésre, de van egy jó hírünk. A Röfi Pofi Húsbolt frissen, készen, melegen, ropogósan kínálja finomságait. Ha nem bírja ki hazáig, akár helyben is elfogyaszthatja az ínycsiklandó finomságokat.

Házias ízekre vágyik?

Minőségi kézműves termékeket is vásárolhat. Remek házias ízekkel kápráztatják el azokat, akik megkóstolják az itt található különlegességeket. Házi hurka, töpörtyű, disznósajt és szalámik is sorakoznak a pultban. A Röfi Pofi Húsbolt tulajdonosai arra törekszenek, hogy a Maglódon és környékén lakók elégedettek legyenek mindazzal, amit az üzletben megtalálnak. Szinte már küldetésnek tekintik, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak, megőrizzék a tradíciókat és fenntartsák, ápolják a személyes kapcsolatot a vásárlókkal. Természetesen a hangsúly a lehető legkiválóbb minőségű magyar hústokon és húskészítményeken van, a kedves vevő mégis mindent megtalál egy jó ebédhez, hiszen a friss natúr vagy gondosan fűszerezett, előkészített húsokon kívül a polcokon találhatók még tészták, nagy választékban és tojás és fűszerek is.

RÖFI-POFI HÚS Kft. Üllő

Tevékenységek:

Röfi-Pofi Húsbolt Üllő, Röfi-Pofi Húsbolt Maglód, húsbolt Üllő, húsbolt Maglód, csirkehús, sertéshús, füstöl áruk, hagyományos füstölt termékek, hurka, kolbász, szalonna, töpörtyű, disznósajt, felvágott, szalámi, tojás, tészta, mirelit áru, grillcsirke

Telephelyek, elérhetőségek:

2225 Üllő, Pesti út 15.
Mobil: 06 (20) 440-7120
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat