Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás - TARATAX Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás - TARATAX Kft.

Könyvelőirodánk 30 éves szakmai tapasztalattal végzi a vállalkozók, és gazdasági társaságok számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkáit. Ezeken felül kínáljuk  azokat a szolgáltatásokat is, amelyekre szüksége lehet a vállalkozásában a működése során. A könyvelési munka bizalmi feladat, a könyvelő belelát a vállalkozás üzleti adataiba, működésébe. A könyvelés menetét vezetői szemlélettel, a vállalkozó érdekeinek a szem előtt tartásával végezzük.

Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt! Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhat szaktudásunkban. Nagy hangsúly fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra is. Negyedévente (az ügyfél kérésére havonta) írásos riportot készítünk, amelyben tájékoztatjuk a vállalkozót cége gazdasági helyzetéről, az eredményéről, a várható adófizetési kötelezettségekről, és segítségére vagyunk az adó optimalizálásában is.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy Ön is és mi is nyugodtan aludjunk.

 

Tevékenységek:

bérszámfejtés, cégalapítás, könyvelés Budapest, könyvelés Gyál, könyvelés Üllő, könyvelés Vecsés, Tanácsadás, TB ügyintézés, könyvelőiroda

Telephelyek, elérhetőségek:

2363 Felsőpakony, Wass Albert utca 11
Mobil: 06 (30) 691-7902
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat