Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Konyhabútor készítés - Fejér megye cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Konyhabútor készítés - Fejér megye

Egyedi bútorok készítése

Cégünk egyedi bútorok, konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, szobabútorok, irodabútorok készítésével foglalkozik, igazodva a megrendelői igényekhez, lehetőségekhez.

Egy jó bútor elrejti szem elől a tárgyakat és öltözteti a helyiséget. Harmóniában van az enteriőrrel és tükrözi az ottlakók személyiségét. Önnel is előfordult már, hogy álmai szekrénye pár centi híján nem fért el a megtervezett helyre?  Számos alkalommal bebizonyosodott, hogy az egyedileg, helyre és igényre készített bútornál nincs praktikusabb.

Mi is ebben hiszünk, és a minőségben. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Szeretjük a kihívásokat, így a lehetetlen ismeretlen fogalom számunkra.

Elsősorban laminált bútorlapokból készítjük bútorainkat, de megrendelőink igényei szerint más alapanyagokkal is dolgozunk.
Természetesen minden munkánkra GARANCIÁT vállalunk!

Ezért állunk ügyfeleink rendelkezésére nemcsak konyha, gardrób, iroda, hanem bármilyen más egyedi bútor készítésénél is.

Konyhabútor készítés - Fejér megye

Konyhabútor készítés - Fejér megye

Konyhabútor készítés - Fejér megye

Konyhabútor készítés - Fejér megye

 

 

Tevékenységek:

, beépített szekrények, beépített szekrények készítése Székesfehérvár, egyedi bútorok készítése Fejér megye, egyedi bútorok készítése Székesfehérvár, GARDROBOK, irodabútorok készítése, konyhabútor készítés, konyhabútor készítés Fejér megye, szobabútor készítés, beépített szekrények készítése Fejér megye, egyedi bútorok készítése, konyhabútor készítés Székesfehérvár

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (30) 946-4998
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat