Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

 

EZERMESTER SZOLGÁLTATÁSOK

Ingataln felújítás szolgáltatások

A tervezés mindig Önnel szoros együttműködésben történik.
Lakásfelújítás Budapest területén és vonzáskörzetében.
Az ingatlanfelújítási munkálatokat Budapest területén teljeskörűen végzem, így biztos lehet benne, hogy az elkészült munka valóban úgy fog kinézni és olyan minőségű lesz, mint ahogyan azt elképzelte. Erre garanciát is vállalok.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

Fémmegmunkálási szolgáltatások

A ház körüli feladatok közül, talán a fémmel kapcsolatos feladatok a legnehezebben kivitelezhető műveletek egy átlagember számára. A villanykörte cseréje nem a megugorhatatlan kategória senki számára,  de egy megrongálódott fém kerítés javítása már okozhat némi fejtörést. Ehhez nem elég a kézügyesség, komoly felszerelés és szakértelem szükséges a szakszerű és biztonságos kivitelezéshez.

Szolgáltatásaim többek között: Fémszerkezetek készítése, mint például: Kapuk/Kerítések/Korlátok/előtetők/biztonsági ajtók és ablakrácsok. Zárak/biztonsági zárak javítása/cseréje/beszerelése, de igyekszem bármit megvalósítani, amit ügyfelem szeretne, és a tervezésben is tudok segíteni.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

Kertészeti szolgáltatások

Ha Ön is imádja a természetet és szeretné ezt otthonában is élvezni, élhetőbbé varázsolni szabadtéri munkakörnyezetét, kertjét és belső tereit keressen bizalommal és kérje díjmentes tanácsaimat.

Professzionális eszközeimmel az előre egyeztetett feltételeknek megfelelően járok el, legyen szó tereprendezésről, rendszeres parkfenntartási feladatokról, kertépítésről, kaszálásról, gyepesítésről, növények rendszeres ápolásáról. Megbízásaim során mindig ügyelek rá, hogy a kialakított zöld környezet illeszkedjen az ingatlan stílusához.

Ezermester Szolgáltatások Budapest, Pest megye

 

Tevékenységek:

ingatlan felújítás, terasz tisztítás, felfagyott járólap pótlás, kerti bútorok tisztítása, garázs rendbetétele, csempék pótlása, vésések, gépek vízkőtelenítése, szerelvények felfúrása, elhasználódott szilikonok cseréje, lehulló vakolat javítása, kapuk felújítása, kerítések felújítása, fémmegmunkálás, ingatlanok felújítása, előtetők javítása, előtetők készítése, fémmel kapcsolatos javítások, fűnyírás, bozótírás, ágak levágása, tereprendezés, takarítás, Heves megye, Pest megye, Sülysáp, Monor, Mende, Zsámbok, TÚRA

Telephelyek, elérhetőségek:

1139 Budapest,
Mobil: 06 (70) 326-3481
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat