Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag

Történetünk: 1997-től napjainkig !

A Borda Húsfeldolgozó története az 1990-s évekre nyúlik vissza.

Amikor is egy fiatal pár szülői segítséggel , nagy lendülettel és egy félrészben megörökölt épületben  megálmodta a jövőjét. Az alapot a férj hentes szakmája és a faluban elért sikere elismertsége adta,amit a helyi disznóvágásokon készült hurka,kolbász,sonka nagy-nagy elégedettsége tovább fokozta.

Saját tőkéből és  kétkezi munkával épült fel a feldolgozó ,ami 1997-ben családi vállokozásként indult.

Már a kezdetektől budapesti  és környékbeli élelmiszer és húsboltokba szállítottunk. Ez mind a mai napig így van. Már az első években is rozsdamentes gépekkel történt a gyártás .A legkedveltebb termék a házi kolbász volt. Vezető helyét a termékek között mind a mai napig megőrizte. A  nyári turista felvágott útja nem volt ennyire egyszerű,ugyanis előbb meg kellett győzni a vevőket arról ,hogy a mi turistánk minőségben nem az akkori idők lejáratott terméke,hanem  még a nagyapáink által kedvelt és szeretett  turista felvágott. Talán még mi is emlékszünk,ha máshonnan nem, hát az uzsonnánkból .

Minden termékünk házias jelleggel és ízvilággal készül. Nagy figyelmet fordítunk a  korunk népbetegségének számító allergiára,ezért 1-2 termékünket leszámítva a készítmények nem tartalmaznak szóját és egyéb allergén anyagokat. Az utóbbi pár évben bővítettük a termékpalettánkat az un." vörösárukkal". A frankfurti virslit és a sertés párizsit követte a marhabélbe és lóbélbe töltött sertés, -marha, -és -lópárizsi.

A termékek bővülésével párhuzamosan  korszerűsödött a gépparkunk is. A daráló és töltő-gép mellett számítógép vezérelt ,környezetbarát technológiával működő,  főző-füstölő  szekrény szolgálja a pontos és megbízható füstölést. A három hagyományos füstölőben készül például a parasztsonka és a füstölt tarja. Ezek a termékek hagyományos pácolás és érlelés után kerülnek a füstölőbe.

A Borda Húsfeldolgozó az elsők között vezette be a HACCP rendszert,ami garantálja a folyamatos ellenőrzést és a minőséget cégünk termékeinél.

Beszállítóink és mi is, az ÁNTSZ engedéllyel rendelkező hűtős teherautókkal szállítjuk az árut.

2002-ben  lakhelyünkön megnyitottuk a mintaboltunkat,ahol a sertés-marha hús mellett, a  csirke és pulykahúst is kínálunk vásárlóinknak. A bolt kínálatát folyamatosan bővítjük. Kapható : többféle tészta, olívaolaj, különböző konzervek,üdítőital, mirelitáru.

Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag

Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag

Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag

Borda Húsfeldolgozó - Házias ízek, megbízható minőség, Magyar alapanyag

Tevékenységek:

Borda Húsfeldolgozó, füstölt áru, füstölt csülök, füstölt comb, füstölt tarja, angolszalonna, császárszalonna, sonka, füstölt főtt tarja, kolbászfélék, száraz házikolbász, vastagkolbász, szarvaskolbász, szalámi, lókolbász, szamár vastagkolbász, zsír, tepertő, felvágottak, májasok, főzőkolbász, sütnivaló kolbász, grill kolbász, párizsi, frankfurti virsli, szalonna, nyers fűszeres húsok, hurka, disznósajt, Borda Húsbolt Dunabogdány

Telephelyek, elérhetőségek:

2021 Tahitótfalu, Szabadság út 15/B.
Telefon: 06 (26) 390-734
Mobil: 06 (30) 506-7895
Email: 
Email
Weblap: 
2023 Dunabogdány, Kossuth Lajos utca 40. (Borda Húsbolt)
Telefon: 06 (26) 390-350
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat