Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  vizsgáztatás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 56

Oldalak: 0 1 2 3 4 5

Cégbemutató:

Autómentés/autósegély:
* Non-stop helyszíni autósegély és       hibaelhárítás
* Elektromos problémák javítása
* Gépkocsi indítás, akkumulátor csere
* Ajtózárak nyitása
* Kisebb, helyszínen megoldható    műszaki problémák javítása
* Teljeskörű vizsgáztatás

LB Autómentés-Autójavítás-Lakatos Bertalan

Tevékenységek:

Fék, futómű javítás, kipufogók cseréje/javítása, kuplung felújítás, motorgenerál, hengerfej felújítás, általános műszaki felmérés, generátor, önindító csere/javítás, javítás, vizsgáztatás, non-stop helyszíni hibaelhárítás, elektromos problémák javítása, gépkocsi indítás, akkumulátor csere, ajtózárak nyitása, kisebb, helyszínen megoldható műszaki problémák javítása, autómentés, autójavító , műhely, kisteher, szerviz, Autó szállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

1153 Budapest, Bethlen Gábor utca 143.
Telefon: (06) 1 307-9308
Mobil: (06) 20 957-8303
Fax: (06) 1 307-9308
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

A-Z Tűzvédelmi Kft

 

Cégünk a közelmúltban alakult és célul tűztük ki, hogy a Magyarországon már ismert nagy tűzvédelmi szolgáltatók, és forgalmazók mellett a kisebb szolgáltatási és kereskedelmi igényeket pontosan, gyorsan és szakszerűen elégítse ki, kerülje a lassú, bürokratikus megoldásokat. Kollégáim, valamennyien rendelkeznek a megfelelő képesítéssel, tervbe vettük a társaság részére a szükséges minősítés megszerzését is.

Tevékenységi körünk kiterjed:  

A szolgáltatás terén:
-a jogi személyiséggel rendelkező és nem rendelkező gazdasági, társadalmi szervezetek szakszerű tűzvédelmi átvilágítására, feladatok meghatározására,

-építkezések tervdokumentációjához a Tűzvédelmi Műleírások szakszerű elkészítésére,      

-az építkezéseknél a tűzvédelmi műszaki felügyelet ellátására,

-a már működő gazdálkodó szervezeteknél a Tűzveszélyességi osztályba sorolás, Tűzvédelmi Szabályzat, Tűzriadó Terv szakmai szempontból történő felülvizsgálatára, új dokumentáció elkészítésére

-Tűzoltási Terv szakszerű elkészítésére

-Létesítményi Tűzoltóság megszervezésére, felügyeletének biztosítása

-szakszerű, gyakorlati elemeket is tartalmazó tűzvédelmi oktatások megtartása,
-felkészítés tűzvédelmi szakvizsgáztatásra, a szakvizsgáztatás.

A kereskedelmi területen:
A kereskedelem területén célba vettük a hivatásos önkormányzati, és önkéntes, valamint létesítményi tűzoltóságok mellett az ipar – ezen belül elsősorban a vegyipar – területét és a katasztrófavédelmi szervezeteket.

 

Tevékenységek:

tűzvédelem, munkavédelem, tűzvédelmi átvilágítás, tűzvédelmi oktatás, tűzriadó terv, kiürítési terv, tűzterhelés, tűzvédelmi szabályzat elkészítés, tűzterhelés számítás, tűzvédelmi dokumentáció, tűzvédelmi szakvizsgáztatás, tűzoltók felkészítő tanfolyama, parancsnoki feladat ellátása, kockázatelemzés

Telephelyek, elérhetőségek:

1108 Budapest, Szőlővirág u. 4.
Telefon: 06 (1) 431-0304
Mobil: 06 (20) 934-1287
Fax: 06 (1) 431-0304
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

8900 Zalaegerszeg, Bartók Béla. u. 55.
Telefon: 06 (92) 599-047
Mobil: 06 (20) 931-9359
Fax: 06 (92) 599-047
Email: 
Email
Weblap: 

Akvill Trade Bt.

(Pest megye)

Cégbemutató:

Akvill Trade Bt.

Akvill Trade – minden, ami autó

 

Ha autóját kisebb-nagyobb kár érte,

Ha gyors és minőségi segítségre van szüksége,

Bármikor számíthat az Akvill Trade-re.


Az Akvill Trade 2000 Bt. 1994-ben alakult Fekete László autófényező és Mayer Ferenc autószerelő együttműködésével.

Cégünk azóta is sikeresen működik köszönhetően az alapítók több mint 15 éves szakmai tapasztalatának és elhivatottságának.

Az autófényezés és –szerelés mellett mára kibővítettük tevékenységi körünket. Vevőink minden igényét ki tudjuk elégíteni, legyen szó lakatos munkáról, alvázvédelemről, vizsgáztatásról vagy bármilyen más, autóval kapcsolatos szolgáltatásról.

Vállalkozásunkat a precizitás, a tökéletességre való törekvés jellemzi, így nem rettenünk meg a nagyobb kihívásoktól sem.


Keressenek Minket bizalommal!


Nyitvatartás:
Hétfőtől - Vasárnapig Reggel 8 - től Este 19 - ig

Hívjon minket maximum 24 órán belül pontos és versenyképes árajánlatot teszünk le Önnek!

 

 

Akvill Trade Bt.

Tevékenységek:

autófényezés, gépjárműjavítás, autójavítás, vizsgáztatás, alvázvédelem , olajcsere, karosszérialakatos, fékbetét csere, műszaki vizsga, teljeskörű autójavítás, kipufogójavítás, karambolos gépkocsik javítása, autószerviz, motorjavítás, kuplung javítás, vezérműtengely javítás, generáljavítás, járműjavítás és -szerelés, adagoló javítás, autójavító , diesel porlasztó javítás, fékberendezés javítás, fékjavítás, injektor javítás, kormányjavítás, futómű javítás, autószerelő

Telephelyek, elérhetőségek:

1202 Budapest, Damjanich u. 65.
Telefon: 06 (1) 284-3463
Mobil: 06 (30) 992-8906
Email: 
Email
Weblap: 

AMB Kft

(Pest megye)

Cégbemutató:

      AMB Kft

 

Cégünk 2002 decemberében alakult, tevékenységünk autójavítás, autó értékesítés és karosszéria javítás, teljes biztosítási ügyintézéssel.
Céljaink megvalósításhoz Budapesten a XX. kerület Előd u. 82 sz. alatt.
40 millió forintos beruházással korszerű, az EU követelményeinek megfelelő műhelyt alakítottunk ki.
20. kerületi szervíz és karosszéria lakatos műhely, 500 nm áll ügyfeleink rendelkezésére.

AMB Kft

Tevékenységek:

autóalkatrész, autószerelő, ambkft, karosszéria, autógumi, autószerviz, vizsgáztatás, futómű, motordiagnosztika, diferenciálmű javítás, zöldkártya, gumiszerelő, fényezés, karosszéria lakatos, karosszérialakatos, biztosítási ügyintézés, töréskár, karambolosautó

Telephelyek, elérhetőségek:

1201 Budapest, Előd u. 82.
Telefon: +36 (1) 421-0757
Fax: +36 (1) 421-0758
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Autójavítás, Gumiszerelés, Műszaki Vizsgáztatás Veszprém

Göndöcs Tamás autószerelő vagyok. Édesapám, Göndöcs István által létrehozott családi vállalkozást viszem tovább 1995 óta. Több, mint 25 éves autószerelői tapasztalattal rendelkezem. Korszerűsített, jól felszerelt 3 állásos autószerelő műhelyem Veszprém város központjában található, a Nap utca 18. szám alatt. Könnyen megközelíthető, hiszen közvetlen a Balaton Pláza mögötti utcában található a műhely, ami alkalmas akár kisteherautók javítására is.

 

Tevékenységek:

alkatrész beszerelés, alkatrész beszerelés Veszprém, autóbérbeadás, autóbérbeadás Veszprém, autójavítás Veszprém, gumiszerelés, gumiszerelés Veszprém, műszaki vizsgáztatás, műszaki vizsgáztatás Veszprém, autójavítás

Telephelyek, elérhetőségek:

8200 Veszprém, Nap utca 18. (Pláza mögött)
Mobil: 06 (30) 997-5861
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

AUTÓMANUFAKTÚRA KFT

A vállalkozást 2005 júliusában indítottuk, a testvéremmel együtt, autójavítás céljából. Én magam már több mint húsz éves karosszéria lakatos szakmai múlttal rendelkezem. Mivel csak kevesen vagyunk a vállalkozásban,  ezért szerencsére a minőségi és a márkaszervízeknél jóval olcsóbb javítás nem jelenthet gondot.Mégpedig azért, mert akár minőségileg, akár árban romlanánk, akkor az eddigi ügyfeleink, akik egymásnak ajánlanak minket, elmennének más javítóhoz és ezt a mai gazdasági helyzetben nem engedhetjük meg magunknak. A cégünk már a második évben nyereséget termelt, és ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne biztosító társaságokkal is leszerződni. Azóta sikeresen leszerződtünk az Allianz Hungária, a Generali Providencia, és a Posta Biztosítóval. A többi biztosítótársaság pedig elfogadja az általunk kiállított javítási számlákat. Saját Audatex kárszámító programot használunk, a kárbejelentést az autók javításához mi magunk intézzük, az ügyfeleknek semmi dolguk nincs az autó javításával kapcsolatban.Amennyiben szükséges és az autón hitel van, akkor a javításhoz beszerezzük a hitelfolyósító pénzintézetektől  a  „ banki meghatalmazást” is. A biztosítók felé a javítást saját erőből végezzük, tehát az ügyfélnek a javítás nem kerül egy forintjába sem. CASCO-s kárnál ha az ügyfélnek CASCO biztosítása van, akkor akár a teljes önrészt is átvállaljuk! A fő profilunk tehát a karosszériajavítás, fényezés és szélvédő csere, de ugyanúgy végzünk gyors szervízt és akár vizsgáztatást is.

 

Tevékenységek:

autószerviz, vizsgáztatás, karosszéria javítás, autójavítás, autószerelés, autófényezés, autókarosszéria, karambolos, műhely, gépjárműszerviz, műszakivizsga, autókarosszéria-javítás, karosszérialakatos, kárügyintézés

Telephelyek, elérhetőségek:

1222 Budapest, Gyár utca 15.
Mobil: 06 (70) 319-7976 <br> 06 (30) 950-1349 <br> 06 (30) 990-3184
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Régi helyen megújult csapat és környezet várja régi és leendő új ügyfeleit!

Szervizünk márka és típusfüggetlenül várja , legyen az új vagy 30 éves gépjármű, mindenki kis kedvencét szeretettel várjuk műhelyünkbe!

A Nasz Car Garage Autószervíz kereskedelmi folyamata olyan minőségi követelményrendszerre épül, mely működésének alapja.Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését tartjuk szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.Modern, kulturált ügyfélvárónkban kényelmesen megvárhatja gépjárműve díjtalan átvizsgálását, kisebb javítását, melyet egy üvegfalon keresztül végig kísérhet, így pontosan végigkövetheti a munkafolyamatokat!
Miután ingyenesen átvizsgáltuk az autóját írásos árajánlatot adunk a szükséges javításról, mely nem jelent elkötelezettséget.
Minden esetben az ügyfél dönti el, hogy javítsunk-e, sőt az átvizsgálás végeztével közösen szemléltetjük a feltárt hibákat.A fix munkadíjak kiszámíthatóvá teszik a költségek megtervezését.
A Nasz Car Garage Autószervíz célja, hogy az ügyfelek elégedettségből, bizalomból térjenek vissza, és forduljanak hozzánk.
Ez a mi küldetésünk ez a mi hivatásunk.

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Tevékenységek:

akkumulátorjavítás, autódiagnosztika, autófényezés, autómentés Dunakeszi, autómosás, centrírozás, defektjavítás, diagnosztika Dunakeszi, eredetvizsgálat, fékjavítás, fékjavítás Dunakeszi, futóműjavítás, futóműjavítás Dunakeszi, gumicsere, Karosszériajavítás, kipufogójavítás, klímajavítás, klímajavítás Dunakeszi, kuplungjavítás, lengéscsillapító-csere, műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsgáztatás Dunakeszi, polírozás, Szélvédőjavítás, turbójavítás, autómentés

Telephelyek, elérhetőségek:

2120 Dunakeszi, Fő út 1. (a Shell kút területén!)
Telefon: 06 (27) 307-180
Mobil: 06 (30) 846-3378
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

1971 óta autójavítással foglalkozom. Jelenleg 5 kollégával dolgozunk. Műszaki vizsgára felkészítjük az autókat és helyben le is vizsgáztatjuk. Eredetiség vizsgával is foglalkozunk. A Bosch szerződött szakműhelye vagyunk. Foglalkozunk még ezen kivűl autóklíma javítással és futomű beállítással. Autóvillamosság javítás és hibakód olvasásra is van lehetőség műhelyünkben.

Autószerelő Mester (Szabó Károly)

Autószerelő Mester (Szabó Károly) 296Autószerelő Mester (Szabó Károly) 297Autószerelő Mester (Szabó Károly) 298Autószerelő Mester (Szabó Károly) 299Autószerelő Mester (Szabó Károly) 300Autószerelő Mester (Szabó Károly) 301

Tevékenységek:

gépjárműjavítás, autó, autóalkatrész, autószerviz, diagnosztika, gépjármű, gépjárműalkatrész, javítás, járműalkatrész, járműdiagnosztika, járműjavítás és -szerelés, motorjavítás, motorszerviz, szerelő- és javítóipar, ABS javítás, adagoló javítás, airbag-javítás, autó műszaki vizsga, autó szervizelés, autóhűtő szerviz, autóhütő javitás, autójavítás, autójavító , autóklíma javítás, autólámpa javítás, autóvizsgáztatás, benzines autójavítás, diesel adagoló javítás, diesel autójavítás, diesel motor javítás, diesel porlasztó javítás, differenciálmű szerviz, eredetvizsgálat, fékberendezés javítás, fékerőszabályzó javítás, fékjavítás, fékrendszer javítás, főtengely javítás, gépjármű javítás, gépjármű műszaki vizsgáztatás, gépjármű-eredetvizsgálat, gépjármű-vizsgáztatás, hengerfej javítás, injektor javítás, karburátor javítás, klímaberendezés javítás, kormányjavítás, kormánymű javítás, kuplung javítás, márkafüggetlen szervíz, motor generáljavítás, motorblokk javítás, műszaki vizsga, műszaki vizsgáztatás, személyautó vizsgáztatás, szervo kormánymű javítás, szervokormány javítás, vezérműtengely javítás, vizsgáztatás, hibakód olvasás, futómű javítás, futómű beállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

2600 Vác, Újhegyi út 55/b
Telefon: (06) 27 315-866
Mobil: (06) 30 230-1608
Fax: (06) 27 503-675
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Cégünk szolgáltatásai:
Autó villamosság,és komfort technika A-Z-ig. Autószerelés, karosszéria javítás.
Műszaki vizsgára való felkészítés és vizsgáztatás.
Telefonszámunk éjjel-nappal hívható. Mert nyitvatartási időn kívül ügyeletet működtetünk.

Nyitva-tartás: H-P: 8-18-ig.

Tevékenységek:

autó villamosság, autóvillamosság, autószerelés, autókarosszéria javítása, karosszériajavítás, autókarosszéria-javítás, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsgáztatás, személyautó vizsgáztatás, autóvizsgáztatás, gépjármű-vizsgáztatás, autójavítás, autójavító , autószerelő műhely , kuplungjavítás, karosszérialakatos, motorjavítás

Telephelyek, elérhetőségek:

8900 Zalaegerszeg, Orsolya Tér 7.
Telefon: 06 (92) 596-166
Mobil: 06 (20) 573-5770
Email: 
Email
Weblap: 
Oldalak: 0 1 2 3 4 5

Kapcsolat