Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  számviteli munka tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Ugye mindenki tudja, hogy az APEH mostmár a NAV ellenőrzi, hogy a cég székhelyén kint van e a cégtábla? Ha nincs, minden szó nélkül felfüggesztik az adószámot.
Egy felfüggesztett adószám, pláne ha nem is tudunk róla, nagyon sok kellemetlenséget tud okozni. Hogy csak egyet említsek, a felfüggesztés ideje alatt az áfa nem igényelhető vissza!
Nem is beszélve arról a tortúráról, amig visszaszerezzük az adószámunkat.
Tehát érdemes megelőzni, kellemetlenség úgyis van éppen elég az életben.
Olcsó, tetszetős, gyorsan elkészülő cégtáblát készít az egyik Partnerünk a  PRINT-X Market Bt
Bélyegzőt is készítenek, akár meg is várható olyan gyorsak!

Tevékenységek:

könyvelés, könyvvitel, számvitel, adótanácsadás, bevallás készítés, képviselet adóhatóságnál, TB ügyintézés, bérszámfejtés, mérlegkészítés, cégalapítási ügyintézés, eredménykimutatás, adóügyintézés, szaktanácsadás, számviteli munka, adóbevallás, hobby kellék, ajándéktárgy, ajándéktárgy értékesítése, esküvői kiegészítő, esküvői kiegészítő készítés, esküvői kiegészítő forgalmazás, könyvelő

Telephelyek, elérhetőségek:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 92/a.
Telefon: +36 (1) 221-45-44
Fax: +36 (1) 273-09-62
Email: 
Email
Weblap: 

RANDSTAD

(Pest megye)

Cégbemutató:

A Randstad a világ egyik legnagyobb munkaerő−közvetítő és −kölcsönző cége.

Jelenleg a Randstad 6400 irodával 53 országban van jelen. Tanácsadóink naponta átlagosan több mint 700 000 embernek nyújtanak munkalehetőséget.

RANDSTADA Randstadnál mi arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjük mind a munkáltatók, mind a munkavállalók igényeit és elvárásait. Így találjuk meg az ideális munkáltató-munkavállaló párosítást, amely mindkét fél elégedettségéhez vezet.

Regisztrálj a www.randstad.hu oldalon, ha közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezel és beszélsz angolul vagy bármely más európai nyelven!

Tevékenységek:

adminisztráció, adminisztrációs munka, alkalmi munka, állandó munka, állás, állásajánlat, állásközvetítés, bérmunka, bérmunka közvetítés, főkönyvelő, gépészmérnök, HR, irodai munka, IT, karrier, könyvelés, könyvelő, logisztika, logisztikus, marketing, marketing asszisztens, menedzser, minőségbiztosítás, munka, munkaerő, munkaerő-kölcsönzés, munkaerőközvetítés, munkaerő-közvetítő, munkaerő tanácsadás, munkaerő toborzás, műszaki koordinátor, pénzügy, pénzügyi munkatárs, pénzügyi-számviteli munkatárs, recepciós, recruiter, számvitel, ügyfélszolgálat, ügyintéző, interjú, önéletrajz, idegennyelv, tréningek, payroll szolgáltatás

Telephelyek, elérhetőségek:

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.
Telefon: (06) 1 411-2090, <br> (06) 1 411-2095
Fax: (06) 1 411-2091
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat