Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  rendezvényház tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

A hét éves fejlesztés és csinosítás időszakában barátok, rokonok és ismerősök szórakoztak a tanyán,élvezve a házigazda vendégszeretetét és a jó falatokat egy-két pohár tramini kíséretében.
A történet folytatódik: a Kalmár tanya eredeti épülete az 1800-as években épült és 1998-ig a katolikus egyház tulajdona volt. Ekkor vásárolta meg Kalmár Imre vállalkozó.
Az épület eredetileg vince llér ház volt és 25 katasztrális hold szőlő tartozott hozzá. Itt készült a jó minőségű misebor a csend és a nyugalom birodalmában.
A madárhang, a jó levegő és a hangulat a régi, de az épület és környéke - hét éves fejlesztés következtében - a mai kor követelményeinek teljesen megfelel.
A pihenő- és vendégház tavsztól őszig hétvégenként fogadja az erre járó túrázókat és előzetes egyeztetés alapján minden szervezett csoportot, akik egy kellemes napot vagy órát az önfeledt szórakozásnak áldoznak és megkóstolják a házias ételeket.
A Kalmár tanya megnyitotta kapuit minden pihenni és szórakozni vágyó honfitársunk, valamint más nyelvet beszélő, a jó bort szerető minden vendégünk  előtt.
A kemencés (kenyér, lángos) és bogrács ételek finom illata és íze mellett a jó hangulatot fokozza a szép környezet és a tanyához tartozó őshonos állatokat befogadó farm, élén a Mirázs nevű 8 éves kanca lóval és az elmaradhatatlan, mindíg vidám Bodri kutyával.

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Kalmár Tanya Pihenő és Vendégház - Pákozd

Tevékenységek:

szállás Pákozd, szállás Velencei-tó, vendégház Pákozd, vendégház Velencei-tó, rendezvényház Pákozd, rendezvényház Velencei-tó, baráti összejövetelek szervezése, születésnapok szervezése, családi ünnepek szervezése, lovaskocsizás, lovaglás, gyalogtúra, bográcsozás, kemencében sült ételek, minőségi borok

Telephelyek, elérhetőségek:

8095 Pákozd, Bella-tó
Mobil: 06 (20) 924-5776
Email: 
Email

Cégbemutató:

Veresi Pálinkaház

A Veresi Pálinkaház létrejötte örömteli és fontos esemény számunkra, mert egy álmunk öltött testet Veresegyház városában.
Ezen a helyen a múltunk, a jelenünk, és a jövőnk egyszerre jelenik meg a hagyományos magyar „kisüsti pálinka” zászlaja alatt.
Nyugodtan kijelenthetjük, ebben a fogalomban testet ölt a magyarság szimbóluma, a hagyományok fontossága, tisztelete és annak megőrzése.
A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége, akár a gyümölcsök adta ízek és illatok varázslatos világa.

A Veresi Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról.
Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek.
A pálinkaház indulásakor három hagyományos kisüsti gyártó termékeivel, több mint 120 féle ízben adunk kínálatot a pálinkából.

A bérfőzési igényeket hagyományos, kétüstös lepárló berendezéssel tudjuk kiszolgálni.
Természetesen a kóstoló ceremóniákról és program lehetőségekről sem feledkezünk meg. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve.
Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont.

Mindenkinek kellemes időtöltést és pálinkafogyasztást ajánlunk.

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Tevékenységek:

bérfőzés, céges rendezvények, kisüsti pálinka, pálinkafőzés, pálinkakóstoló ceremónia, pálinkakóstolók, születésnapi rendezvények, rendezvényház, Veresi Pálinkaház

Telephelyek, elérhetőségek:

2112 Veresegyház, Gödöllői út 2/a (SPAR mellet)
Telefon: 06 (28) 950-116
Mobil: 06 (20) 375-8010, 06 (20) 965-7221
Fax: 06 (28) 950-116
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat