Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  főkönyvelői szolgáltatás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Colling Szervező és Kontroller Kft

A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű számviteli, bérszámfejtési, cafeteria és adótanácsadói szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt.

A sok éves működés során bebizonyosodott, hogy a szolgáltatás-kihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcélzó vállalatok számára.

A folyamatos fejlődés során és az ügyfelek igényeinek megfelelően 2004-ben megnyitottuk irodánkat Pozsonyban, így támogatva azon vállalatok működését, amelyeknek Magyarországon kívül Szlovákiában is van érdekeltsége.

A Colling Kft az évek során a hazai outsourcing piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, köszönhetően a szakértők gondos kiválasztásának és a folyamatos továbbképzéseknek. Munkatársaink naprakész információval rendelkeznek a számvitel, bérszámfejtés, cafeteria és adótanácsadás törvényi és jogszabályi változásaival kapcsolatban, melyeket rendszeresen ismertetnek ügyfeleinkkel, hogy időben tudjanak reagálni a piac változásaira.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon egyedüli tagként képviseljük a Morison International –t, mely könyvelő, adótanácsadó cégeket és ügyvédi irodákat gyűjt össze világszerte. Az, hogy tagjai vagyunk ezen világméretű szervezetnek, lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket a világ minden részén ki tudjuk szolgálni, köszönhetően a nemzetközi háttérnek.

Cégünk az SGS Yearsly International által auditált ISO 9001 : 2008 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik mind a könyvelési, bérszámfejtési és cafeteria szolgáltatások területén. 2006 januárjában SAP rendszert vezettünk be, ezzel is támogatva a minőségbiztosítási rendszerünk minél hatékonyabb működését.

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cafeteria. Ezek a Colling legfőbb ismérvei. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is.

Csatlakozzon ügyfélkörünkhöz és megkönnyítjük üzleti életét!

Colling Szervező és Kontroller Kft 248Colling Szervező és Kontroller Kft 249Colling Szervező és Kontroller Kft 250Colling Szervező és Kontroller Kft 391

Tevékenységek:

könyvelés,, bérszámfejtés, Cafeteria, adótanácsadás, transzferár dokumentáció, pénzügyi átvilágítás, főkönyvelői szolgáltatás, adminisztratív támogatás

Minősítések

, EN ISO 9001:2000

Telephelyek, elérhetőségek:

1138 Budapest, Váci út 141.
Telefon: +36 1 452 6900
Fax: +36 1 452 6910
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat