Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  adóügyintézés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Ugye mindenki tudja, hogy az APEH mostmár a NAV ellenőrzi, hogy a cég székhelyén kint van e a cégtábla? Ha nincs, minden szó nélkül felfüggesztik az adószámot.
Egy felfüggesztett adószám, pláne ha nem is tudunk róla, nagyon sok kellemetlenséget tud okozni. Hogy csak egyet említsek, a felfüggesztés ideje alatt az áfa nem igényelhető vissza!
Nem is beszélve arról a tortúráról, amig visszaszerezzük az adószámunkat.
Tehát érdemes megelőzni, kellemetlenség úgyis van éppen elég az életben.
Olcsó, tetszetős, gyorsan elkészülő cégtáblát készít az egyik Partnerünk a  PRINT-X Market Bt
Bélyegzőt is készítenek, akár meg is várható olyan gyorsak!

Tevékenységek:

könyvelés, könyvvitel, számvitel, adótanácsadás, bevallás készítés, képviselet adóhatóságnál, TB ügyintézés, bérszámfejtés, mérlegkészítés, cégalapítási ügyintézés, eredménykimutatás, adóügyintézés, szaktanácsadás, számviteli munka, adóbevallás, hobby kellék, ajándéktárgy, ajándéktárgy értékesítése, esküvői kiegészítő, esküvői kiegészítő készítés, esküvői kiegészítő forgalmazás, könyvelő

Telephelyek, elérhetőségek:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 92/a.
Telefon: +36 (1) 221-45-44
Fax: +36 (1) 273-09-62
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Pesterzsébet fejlesztése során évek óta arra törekszünk, hogy az infrastruktúra, a szolgáltatatás, a közbiztonság, a zöld felületek építése mellett megőrizzük és bővítsük épített és szellemi kulturális értékeinket.

Tevékenységek:

önkormányzat, közigazgatás, adóügyintézés, anyakönyv, családsegély, építési engedélyeztetés, gyámhivatal, közművesítés, közszolgáltatás, kulturális tevékenység, okmányiroda, polgármesteri hivatal, szociális ellátás ügyintézés, településfejlesztés, útépítési munka, vagyongazdálkodás, városüzemeltetés

Telephelyek, elérhetőségek:

1201 Budapest, Kossuth tér 1.
Telefon: (06) 1 283-0640
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat