Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  aranyhörcsög gyógykezelés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Dr. Németh Kálmán Állatorvos Mór

Az Állatorvostudományi Egyetemet 1985-ben végeztem el, majd ezt követően helyezkedtem el az első, és azóta is egyetlen munkahelyemen, a Fejér Megyei Állategészségügyi Állomáson. Először a székesfehérvári állat kórházban dolgoztam, majd 1986. júniusától kerültem Mórra városi élelmiszer higiénikus állatorvosnak, az akkori Vágóhídra.
1990-től lettem a város- és a körzetének körzeti, majd később hatósági állatorvosa.
Azóta is ebben a munkakörben látom el feladataimat és mellette magán állatorvosként praktizálok, ha szükséges az állatok tartási helyén vagy a házunk alagsorában lévő kis helyiségben.
1992-ben szereztem meg élelmiszerhigiéniai szak-állatorvosi másoddiplomámat.
Munkám során ellátom a Mór és a móri járás területén lévő állattartó telepek nagy részét, valamint naponta gondozom, gyógyítom a kedvtelésből és haszonállatként tartott állatokat.
Az állatok szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy magam is gondos gazdaként látom el saját kis házi mini állatkertünket, ahol kutyáink, macskáink, díszmadaraink, tengeri malacaink és halaink élvezik gondoskodásunkat.
Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljam honlapomat, ahol mindig megfelelő információt találnak ahhoz, hogy házi kedvenceiknek hol és milyen módon tudnak a számukra legmegfelelőbb ellátást biztosítani.

Várom szíves megkeresésüket!
Telefonszám: 06-30-9377-697 vagy a 06-30-8161-366 

 A MÓRI ÁLLATORVOS, AKI HÁZHOZ IS MEGY, HA FONTOS!

Tevékenységek:

állatorvos Mór, haszonállatok teljes körű ellátása, kutya gyógykezelés, macska gyógykezelés, díszmadarak gyógykezelés, hüllők gyógykezelés, nyúl gyógykezelés, tengeri malac gyógykezelés, aranyhörcsög gyógykezelés, vadászgörény gyógykezelése, védőoltások, ivartalanítás, kisebb sebészeti beavatkozások, állattartással kapcsolatos beavatkozások, mikrochip beültetés, kullancs nyakörvek, bolha nyakörvek, cseppek, féreghajtás, alap ambuláns ellátás, fogászati vizsgálat, szemészeti vizsgálat

Telephelyek, elérhetőségek:

8060 Mór, Liszt F.u.2/a.
Mobil: 06 (30) 937-7697, 06 (30) 816-1366
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat