Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  adagolók tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

A higiéniai termékeken belül elismert márkákat kínálunk mind a fogyasztóknak mind az ipari és intézményi felhasználóknak. Olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedi a legtöbb gyártó és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit.

Ide tartoznak az ipar és a takarítócégek számára szükséges hatékony takarítóeszközök tisztítószerek, takarítógépek valamint az egészségügyben a szociális ellátásban a vendéglátásban és a közétkeztetésben felhasznált higieniai termékek széleskörű kínálata.

Cégünk feladata és főbb jellemzői: minőségi termékek forgalmazása, vevőközpontúság, rugalmasság, megbízhatóság és pontosság.

Higiéniai termékek forgalmazása
SZŐNYEGTISZTÍTÁS

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

Higiéniai termékek forgalmazása, Szőnyegtisztítás - Alba-Papír-Higiénia Kft.

 

Tevékenységek:

ablaktisztító szerek, Aquastream 7 másodperc alatt oldódó termékek, Bonus, cirokseprű, Easy tetermékek, Econatural környezetbarát termékek, egytárcsás súrológépek, Fato szalvéták, felmosó mopok, felmosó nyelek, felmosó szerek, felmosó vödör, fertőtlenítős folyékony szappanok, fertőtlenítős mosogatószerek, folyékony szappanadagoló, folyékony szappanok, habszappan adagoló, hajszárítók, hajtogatott kéztörlő papírok, hamutartók, háztartási és professzionális higiéniai termékek, higiéniai termékek forgalmazása, hulladék gyűjtők, hulladékgyűjtők, hypo, hypopor, Identity kéztörlőpapír és toalettpapír adagoló rendszerek, illatosító adagoló, Innoveng tisztítószerek, ipari törlő papírok, Jofel, kézszárítók, kéztörlőpapír adagoló, kézvédő és kéztisztítószerek, kistekercses toalett papírok, L-One adagolók, Lucart, Lucart Strong, magasnyomású mosók, mosdóhigiéniai adagolók, mozgássérült kapaszkodók, nagytekercses toalettpapírok, Nilfisk, Nilfisk és Viper takarítógépek, Nilfisk szerviz, partvis fejek, Pentaclean tisztítószerek, pókhálózók, porszívók, rovarcsapdák, Soft, sósav, szalvéta adagolók, szalvéták, szemeteszsákok, szőnyegtisztítás, takarításhoz szükséges háztartási eszközök, takarításhoz szükséges professzionális eszközök, takarító eszközök, takarító kocsi, tekercses kéztörlőpapírok, teleszkópos nyél, terempartvisok, tisztítószerek, toalett papír adagoló, VIPER gépek, viper takarítógép, vízkőoldó szerek, Airtech törlők, LUCART, mosdóhigiéniai adagolók, NILFISK gépek, szönyeg tisztítás, toalett papírok

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Zámoly utca 5.
Telefon: 06 (22) 330-166
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Ipari Tisztítószerek - Novitas Brill Kft.

Cégünk, a Novitas Brill Kft. családi vállalkozásként alakult. Az alapvető koncepciónk az volt, hogy egy nagy kereskedelmi gyakorlatot szerzett ügyvezetővel, Madarasi Istvánnal, hozzunk létre egy vállalkozást, ahol átfogó rendszerű, minden terméket magába foglaló, és tevékenységet felölelő, takarítással, tisztítással és úgynevezett higiéniával kapcsolatos terméket forgalmazunk.
Szétnéztünk a piacon és nem találtunk Hajdú-Bihar megyében olyan céget, ahol azalaptakarítástól a személyi higiéniáig mindent felölelően, minden terméket be lehetne szerezni. Ennek a hiánynak a megszüntetése volt fő vezérlő elvünk, ezért a kialakított termékköreink is e köré csoportosultak.
Természetesen a meglévő, addigi tapasztalatainkat felhasználva, szerződött partnereink nagy magyar gyártók, melyek az úgynevezett ipari tisztítószereket forgalmazzák. Ennek megfelelően több olyan termékcsaládunk van, amely kiskereskedelmi forgalomban nem található, csak közvetlen felhasználók részére forgalmazzuk, illetőleg a személyi higiéniával kapcsolatosan a kéztörlőpapírtól kezdve a kézápolóig, a fertőtlenítő szerekig, amelyeket használnak az egészségügyi intézményekn elég széles palettán. ez többféle változatban megtalálható cégünknél.
A másik termékcsoportunk, amely szintén a tisztításhoz tartozik, az autóápolási és üzemeltetési szerek forgalmazása. Itt a MEDIKÉMIA Rt. által gyártott PREVENT márkatermék az amelyet a megyében a Novitas Brill kft.-hez köthetnek és kínálatunkban megtalálhatnak. Debrecen városában az autós nagykereskedéseket, illetve a környék üzemanyagtöltő állomásait is mi látjuk el a PREVENT termékcsaláddal.
Az építőiparban a fagyálló folyadékok egyre nagyobb teret hódítanak. Légkondicionáló berendezések, nagyipari hűtőházak üzemeltetéséhez elengedhetetlen hűtőközeg termékpalettánk része.
ISO minősítéssel ellátott termékek forgalmazásával minden igényt teljesíteni tudunk partnereink felé.
Folyamatosan megújuló, a piac igényeihez alkalmazkodó tevékenységünkkel és teljesítménnyel biztosítjuk cégünk fejlődését. Ehhez járulhat hozzá az is, hogy cégünk több munkatársát a Munkaügyi Központon keresztül, munkanélküliként alkalmaztuk. Egy csapatként dolgozunk a cégünk jelszaváért,"A GAZDASÁGOS HIGIÉNIÁÉRT". Sok apró lépéssel, folyamatos megfeleléssel kívánjuk meglévő és leendő partnereinket kiszolgálni, megelégedettségüket fokozni. Ma már elmondhatjuk, hogy a Novitasnév igazi partneri kapcsolatot, megbecsülést jelent.
A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy cégünk AA (dupla A) tanúsítvánnyal rendelkezik, erre a magyarországi vállalatok csupán 1,75 %-a jogosult.

Ipari Tisztítószerek - Novitas Brill Kft.

Tevékenységek:

adagolók, aeroszolos festékek, autóápolás, autóápolási cikkek, autós termékek, ecsetelős festékek, elektronikai tisztítószerek, fagyálló, fagyállók, fékfolyadék, felmosókocsik, felülettisztítók, Fertőtlenítés, fertőtlenítők, festékek, flakon, flakonok, háztartási eszközök, hígitók, hűtőfolyadék, ioncserélt víz, ipari porszívók, ipari tisztítószerek, ipari tisztítószerek Debrecen, ipari törlők, kereskedelem, kéztörlőpapír adagoló, medikémia, moppok, mosogatószerek, mosószerek, Nicro termékek, papíráru, papírhigiéniai termékek és eszközök, papírtörölközők, Prevent termékek, szappanadagolók, szélvédőmosó, szélvédőmosók, személyi higiénia, szemeteszsákok, takarító eszközök, takarítógépek, takarítókocsik, tisztítás, tisztítószerek, toalettpapír, toalettpapír adagoló, takarítóeszközök

Telephelyek, elérhetőségek:

4030 Debrecen, Karabély u. 4.
Telefon: 06 (52) 419-947
Mobil: 06 (20) 965-0999, 06 (30) 606-4500
Fax: 06 (52) 419-947
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat