Cégbemutató:

Árnyékolástechnika - Kovács XXII. Kft.

Cégünk 1986 folyamatosan működik, büszkék vagyunk arra, hogy immáron 30 éve sikerült a piacon maradnunk. Kimondhatatlanul hálásak vagyunk annak a több mint tízezer családnak, hogy bizalmat szavazott nekünk ez alatt a három évtized alatt. Kezdetben redőnyök összeszerelésével, és redőnyalkatrészek készítésével foglalkoztunk. Később a vállalkozás folyamatos fejlődése révén elértük, hogy ma már teljes körű árnyékolástechnikai szolgáltatást nyújtunk. 
Tevékenységünket 1993-ban üvegezéssel bővítettük. Budafokon azóta is Mi vagyunk az egyetlen telephellyel rendelkező üveges műhely. Lakossági és ipari igényeket egyaránt kielégítünk. Kínálatunkban megtalálható a síküvegek és a katedrál üvegek széles választéka egyaránt. Továbbá készítünk hőszigetelt üvegeket is, de szinte valamennyi építészeti üvegfajta megtalálható kínálatunkban. Vállalkozásunk cégformája 2003. óta kft. 
2005-től új telephelyünkön várjuk megrendelőinket, ahol bemutatótermünkben az érdeklődők megtekinthetik és kipróbálhatják az általunk kínált termékeket. 
2006 óta foglalkozunk nyílászárók forgalmazásával és beépítésével is. Cégünk elsősorban a Marshall ablakgyár termékeit árulja. Ez az ablakgyártó árban nem tud versenyezni az alacsonyabb minőséget képviselő lengyel ablakgyártókkal, de hitünk szerint hosszútávon csak jó minőségű nyílászárót érdemes beszereltetni. Vállalkozásunk egy kis családi vállalkozás, büszkék vagyunk arra, hogy immáron a második generáció is becsatlakozott a vállalkozás irányításába. 
Ez a vállalkozás az életünk, álmunk, hogy a harmadik generáció is megörökli. Tudjuk, hogy ezt csak folyamatos fejlődéssel és tanulással érhetjük el. Cégünk kezdete óta Budafokon működik, a család tagjai itt is élnek.

Tevékenységek:

ablak, ajtó, árnyékolástechnika, napellenző, nyílászárók, redőny, reluxa, szalagfüggöny, üveg, üveges, üvegezés, harmonikaajtó, ablakrendszer, rovarháló, gurtni

Telephelyek, elérhetőségek:

1221 Budapest, Tóth József utca 21.
Telefon: 06 (1) 229-3886
Mobil: 06 (30) 944-7084, 06 (30) 627-8778
Fax: 06 (1) 229-3886
Email: 
Email
Weblap: