Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Közétkeztetés, Rendezvényszervezés - Sápex Duett Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Közétkeztetés, Rendezvényszervezés - Sápex Duett Kft.

A Sápex-Duett Kft. dolgozói, szakácsai, vezetői és vendégeink - legyenek ők felnőttek, gyerekek vagy idősek - mind egy jól működő egységet alkotunk.
Fő tevékenységi körünk az iskolai, óvodai gyermekétkeztetés, ebédkiszállítás Bocskaikert, Hajdúhadház, Téglás, és Debrecen térségében. Szervezünk és lebonyolítunk rendezvényeket, vállaljuk hidegtálak készítését, szállítását.

Közétkeztetés, Rendezvényszervezés - Sápex Duett Kft.

Cégünk üzemelteti a bocskaikerti és hortobágyi iskola konyháját, biztosítva naponta több száz gyermek ellátását, étkezését. Mi nem csak a gyerekeket és fiatalokat hanem a fizikai, szellemi munkát végző felnőtteket illetve idősebb korosztályt is magába foglaló minőségi, tudatos táplálkozás kialakítására törekszünk.
Étlapunk összeállításánál figyelembe vesszük a korosztályok eltérő táplálék és energia igényét, a szezonalitást, és a változatosságot. Szakképzett dolgozóink mindent megtesznek, hogy naponta az elvárásoknak megfeleljenek és viszonylag alacsony árainkból a lehető legjobb minőséget állítsák elő.
Számunkra nagyon fontos vendégeink visszajelzése a velük való kapcsolattartás. Igényeik folyamatosan változnak és mi ezt igyekszünk a legszéleskörűebben kielégíteni. Dolgozóinkat ezért tovább képezzük. Újítjuk, bővítjük receptjeinket és szem előtt tartjuk a legújabb rendeleteket.  

Közétkeztetés, Rendezvényszervezés - Sápex Duett Kft.

 

Tevékenységek:

ebédkiszállítás, esküvő szervezés, esküvők, gyermekétkeztetés, házhoz szállítás, hidegkonyha, hidegtál, menü házhoz szállítás, rendezvények, étel kiszállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

4241 Bocskaikert, Baross Gábor u. 19.
Telefon: 06 (52) 703-094
Mobil: 06 (30) 218-9076
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat