Megyei Tudakozó

Keresés eredménye:  Júlia Virág Kecskemét cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Júlia Virág Kecskemét

(Bács-Kiskun megye)

Cégbemutató:

Júlia Virág Kecskemét

A Júlia Virág első üzletét 1999 áprilisában nyitottuk Kecskeméten a Petőfivárosban.
Célunk egy barátságos hangulatú bolt kialakítása volt, melyet mindig újra, különlegesre vágyó, igényes vásárlóink szívesen látogatnak, legyen szó örömteli vagy netán szomorú családi eseményről.

Örömünkre szolgál, hogy vásárlóink döntő többsége igényli az ötletgazdag, folyamatosan megújuló virágkötészetet. Fejlődésünk következő állomásaként 2003-ban a Szíl-Coop bevásárlóközpontban nyitottuk meg második üzletünket. Rövid időn belül, a kiváló minőségű, mindig friss vágott virág kínálatnak, és segítőkész, jól képzett munkatársainknak köszönhetően itt is jelentős törzsvásárlói kört sikerült kialakitanunk. 2007-ben megint nagyot léptünk előre: az Alföld Áruháznál megnyilt a Júlia Virág harmadik üzlete. A bevált receptet itt is követtük. A szolid árak a heti négyszer beszerzett friss vágott virág és a szemet gyönyörködtető cserepes növény kínálat kiváltotta vásárlóink elismerését.

Magas szakmai színvonalon dolgozó csapatunk szereti a szakmai kihívásokat és igyekszik tudása legjavát az Önök szolgálatába állítani.

Júlia Virág Kecskemét

Tevékenységek:

Virágüzlet, virágküldés, esküvői csokrok, virágok kegyeletre, rendezvény díszítés

Telephelyek, elérhetőségek:

6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 6.
Mobil: 06 (30) 219-2289
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat